bugün
yenile
    1. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      cinsel organlarını başkalarına göstererek haz ve doyum sağlama. psikolojide cinsel sapma olarak değerlendirilir. teşhircilerin genellikle tehlikesiz olmasına karşın 'kurban' çoğu zaman bu davranışı tehdit edici olarak algılar. teşhirci kurbanının iğrenme ya da korku gibi tepkilerinden de haz ve doyum sağlayabilir, ama heyecanlanması için böyle bir tepki gerekli değildir. zihinsel bir travma ya da çok yakın birinin kaybedilmesinden sonra teşhirciliğe yönelen kişiler görülmüştür. ama kronik teşhircilerde genellikle ciddi bir kişilik bozukluğu vardır. teşhircilik olarak nitelenen davranışa hemen hemen yalnızca erkekler arasında rastlanır. bunda kültürel koşullanmaların da rolü vardır. kadınların çok çeşitli biçimlerde zaten kendilerini teşhir ettiği ya da kadın bedeninin çeşitli vesilelerle sürekli teşhir edildiği, bu yüzden kadınlar söz konusu olduğunda teşhircilik gibi bir terimin akla gelmediği de ileri sürülebilir.
    2. 8
      +
      -entiri.verilen_downvote
      bir kadın cinsiyetiyle alakalı olan organlarıyla gündeme gelmemeli, seksi çağrışım yapacak şekilde anılmamalı. bakın " istediğimizi giyeriz sizene", "moda bu moda", "yakışıyor" diyerek çıplak gibi giyinmemeli bir kadın. kadın ağırbaşlılığıyla, narinliği ile bilgisi ile gündeme gelmeli. he diğer türlü istiyorsanız basit olarak anılırsınız. özgürlük demek oranızı buranızı açıp teşhir edip bazı insanların hayvani duygularını kabartmaksa kalsın özgürlük.
    3. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
    4. 2
      +
      -entiri.verilen_downvote
      68 kuşağı’nın dünyayı kasıp kavurduğu, hatta çiçek çocuklar’ın namluların ucuna çiçek koyduğu yıllarda ortaya çıkmıştır. toplum ve bireyin seks veya cinsellik üzerinden nasıl şekillendirilip manipüle edildiğini insanlığın %99.9’u bilmiyor. onların gördüğü tek şey, gücü yettiğini ilk bireysel suçta linç edip sözümona kendi ahlaki değer yargılarına uymayan eylem veya söylemlerini gördüklerinde bir it sürüsü gibi üzerlerine çullanıp çiğ çiğ yemek. günümüzde bu görevi sosyal medya görüyor. bu arada, ahlak da en temelde mülkiyet ve devlet kavramıyla alakalıdır. otorite ve sermayeyi sıradan insanlara kaptırmamakla.
    5. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      Çıplaklık? Moda ? Akım ? Teşhircilik ? Yaşadığımız dönemde bunların çoğu birbiriyle örtüşmekte “bence”!
    6. 1
      +
      -entiri.verilen_downvote
      Zaten hali hazırda iğrenç olan bu durum, özgürlük ve ‘ne istersem yaparım kimse karışamaz’cılık adı altında yapıldığında daha da mide bulandırıcı bir hal alıyor